Best Buy pudotti tämän 58 tuuman 4K-television hinnan 275 dollariin | Digitaalitrendit (2024)

Best Buy slashed the price of this 58-inch 4K TV to $275 | Digital Trends (1)

Best Buy on aina loistava paikkaTV-tarjouksetja näin on tänään 155 dollarin alennus Insignian 58 tuuman F30-sarjan 4K-televisiosta. Vaikka se ei ehkä olekaan tunnetuin tuotemerkki, 58 tuuman television ostaminen 275 dollarilla 430 dollarin sijasta on melko makea tarjous. Jos etsit edullista televisiota olohuoneesi tai muun kotisi tilan sisustamiseen, sinun kannattaa lukea eteenpäin, kun otamme sinut läpi kaiken, mitä tiedämme tästä sopimuksesta. Se on päivän tarjous Best Buyssa, joten kun päivä päättyy, sopimus päättyy, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kauan sitoutua ostokseen.

Miksi sinun pitäisi ostaa Insignia 58-tuumainen F30-sarjan 4K-televisio

Huomaat, että Insignia ei näy meidän ulkoasussammeparhaat tv-merkit. Tämä johtuu siitä, että kyseessä on selkeästi edullinen TV-sarja, eikä mikään, johon sijoittaisit. Kaikki eivät kuitenkaan tarvitse tai halua kuluttaa satoja uuteen televisioon, minkä vuoksi se on edelleen kunnioitettava tuotemerkki. Insignia 58 tuuman F30-sarjan kanssa4KTV, saat kaiken tarvitsemasi. Sen 4K-resoluutio on tietysti neljä kertaa HD-television resoluutio, mutta se on myösHDRtuki, joka tarjoaa laajan valikoiman väriyksityiskohtia ja terävämmän kontrastin. Näin saat kirkkaammat valkoiset ja syvät mustat.

TV on myös melko hyvä sisäänrakennetulla äänellä. Siellä on DTS Studio Sound, joka on ensiluokkainen äänenparannuspaketti, joka luo realistisen ja mukaansatempaavan äänen kahden kaiuttimen toistolla. Jos haluat mieluummin liittää soundbarin, käytettävissä on aina HDMI ARC- ja eARC-tuki yhteensopivien soundbarien tai AV-vastaanottimen liittämiseen.

Liittyvät

  • Asuntolan kokoisista televisioista on suuria alennuksia Best Buyn Back to School -alennuksessa
  • Parhaat alle 500 dollarin 4K-televisiot: ensiluokkainen kuva budjetilla
  • Walmart TV -tarjoukset: 55-tuumainen 4K-televisio alle 250 dollarilla ja enemmän

Kun katsot televisiota, hyödyt myösAlexaääniohjaimia, jotta voit ohjata kaikkia syötteitäsi, etsiä sovelluksista ja paljon muuta äänelläsi. Tähän yhdistettynä Fire TV on sisäänrakennettu, joten yli miljoonan suoratoistoelokuvan ja TV-jakson katseleminen on helppoa kaikista suosikkisuoratoistosovelluksistasi. Siellä on myös tukeaApple AirPlaysisällön suoratoistamiseen puhelimesta tai tabletista. Toki Insignia 58-tuumainen F30-sarjan 4K-televisio ei ehkä kilpaileparhaat televisiotmutta siinä on tarvitsemasi ydinkomponentit.

Yleensä hinta on 430 dollaria, ja vain tänään voit ostaa Insignia 58 tuuman F30-sarjan 4K-television 275 dollarilla Best Buysta. Se on fantastinen hinta niin suurelle televisiolle, jossa on kaikki tarvitsemasi olennaiset ominaisuudet. Sinulla on vain muutama tunti aikaa tehdä ostopäätös, joten älä missaa – osta se jo tänään, jos se sopii sinulle.

Toimittajien suositukset

  • Parhaat QLED-televisiotarjoukset: Hanki QLED 4K -televisio 340 dollarilla ja säästä 8K-televisioista
  • Tämä 70 tuuman 4K-televisio on luultavasti paljon halvempi kuin luulit
  • Amazonin paras Fire TV Stick HDR:llä ja Dolby Atmosilla on 51% alennus
  • Parhaat Vizio-TV-tarjoukset: Halvat älytelevisiot alkaen 130 dollaria
  • Parhaat Samsung-televisiotarjoukset: LED, QLED ja OLED alkaen 480 dollaria
  • Äänellinen video

Walmartilla on 55 tuuman 4K-televisio alle 250 dollarilla, ja se on loistava ostos

Best Buy slashed the price of this 58-inch 4K TV to $275 | Digital Trends (2)

Jos olet nykyajan tyypillinen television katselija, katsot todennäköisesti älypuhelintasi enemmän kuin koskaan käytät televisiota. Silti koko elämäsi aikana saamasi TV-mainokset mainostavat jatkuvasti jotain upeaa, jännittävää ja niin kallista, etteivät ne todellakaan vastaa käyttöodotuksiasi. Saatat unohtaa, että on televisioita, jotka maksavat vähemmän kuin parhaat älypuhelimet yhteensä. Itse asiassa tänään löysimme tämän upean tarjouksen 55 tuuman Onnista. Roku Smart TV, joka laskee hintalappunsa vain 248 dollariin. Se on 50 dollaria alennus tavallisesta 298 dollarin hinnasta, ja mielestämme sinun kannattaa tarkistaa se. Napauta alla olevaa painiketta arvioidaksesi sen itse tai katso näkemyksemme kohokohdasta alla.

Miksi sinun pitäisi valita 55 tuuman Onn. Roku Smart TV
55-tuumainen Onn. Roku Smart TV tarjoaa laadukkaan 4K-resoluution kuvan, joka virkistyy 60 Hz:llä. Se toimii Roku-alustalla, joka antaa sinulle pääsyn maksullisiin palveluihin, kuten Netflixiin ja Disney+:aan, ja tarjoaa myös runsaasti ilmaisia ​​ohjelmointivaihtoehtoja. Alustan kanava The Roku Channel on myös sinänsä arvokas viihdelähde. Siinä on jatkuvasti laajeneva sisältö (esimerkiksi Roku-kanava lisäsi äskettäin Formula E:n), ja se on loistava vaihtoehto päälinjan suoratoistopalveluille, jotka nostavat hintoja jatkuvasti.

Lue lisää

  • Äänellinen video

Hintaromahdus: Hanki tämä 70 tuuman 4K-televisio 450 dollarilla 600 dollarista

Best Buy slashed the price of this 58-inch 4K TV to $275 | Digital Trends (3)

Kotiteatterijärjestelmän päivittäminen massiivisella näytöllä ei enää tyhjennä säästötiliäsi, koska tarjolla on TV-tarjouksia, kuten Best Buyn tarjous 70 tuuman Insignia F30 -sarjan 4K-televisiolle. Alkuperäisestä 600 dollarin hinnastaan ​​4K-televisio on laskenut vielä edullisempaan hintaan 450 dollaria. Sinun on kiirehdittävä ostoksesi kanssa, jos haluat kuitenkin nauttia 150 dollarin säästöistä, koska kauppa voi päättyä odotettua nopeammin. Se ei ehkä ole enää saatavilla huomenna, joten tartu tilaisuuteen hankkia jättimäinen näyttö tällä halvalla jo nyt.

Miksi sinun pitäisi ostaa 70 tuuman Insignia F30 -sarjan 4K-televisio
Ennen kuin harkitset suosikkiohjelmiesi ja -elokuviesi katselua 70-tuumaisella Insignia F30 -sarjan 4K-televisiolla, sinun on varmistettava, että sinulla on tarpeeksi tilaa sille ostamista koskevan oppaamme avulla. Kun olet vahvistanut tämän, sinun kannattaa odottaa selkeitä yksityiskohtia ja eläviä värejä television 4K Ultra HD -resoluutiosta, jota vahvistaa edelleen High Dynamic Range. Saat myös mukaansatempaavan äänen DTS Studio Soundin parannuksilla, joten sinusta tuntuu, että olet keskellä toimintaa.

Lue lisää

  • Äänellinen video

Tämä 85 tuuman Samsung QLED 4K -televisio on nyt 1 000 dollarin alennus

Best Buy slashed the price of this 58-inch 4K TV to $275 | Digital Trends (4)

TV-tarjoukset 1 000 dollarin alennuksella ovat aina huimia, joten jos sinulla on rahaa kotiteatterisi massiiviseen päivitykseen, sinun kannattaa harkita 85 tuuman Samsung Neo QLED 4K -television valitsemista. Alkuperäisestä 3 800 dollarin hinnastaan ​​se on pudonnut 2 800 dollariin Best Buyssa – se ei silti ole halpa, mutta se on jokaisen pennin arvoinen, kun alat katsoa suosikkielokuviasi ja -sarjojasi tällä jättimäisellä näytöllä. Emme kuitenkaan ole varmoja, milloin tarjous päättyy, joten jos olet kiinnostunut, haluat tehdä ostoksen heti.

Miksi sinun pitäisi ostaa 85 tuuman Samsung Neo QLED 4K -televisio
Ensinnäkin sinun on tarkistettava oppaastamme, minkä kokoinen televisio ostaa, jos aiot saada niin eeppisen näytön kotiin toimitettuna. Jos sinulla on tarpeeksi tilaa 85 tuuman näytölle, et tule katumaan 85 tuuman Samsung Neo QLED 4K -televisiota. Sen 4K Ultra HD -resoluutiolla saamien terävien yksityiskohtien ja eloisten värien lisäksi television hermokvanttiprosessori tarjoaa 4K-parannusskaalauksen parantaakseen kaiken katsomasi sisällön laatua. Pääset käyttämään kaikkia suosittuja suoratoistopalveluita Samsungin Tizen-käyttöjärjestelmän kautta, ja voit suoratoistaa videopelejä Samsung Gaming Hubin kautta.

Lue lisää

Best Buy pudotti tämän 58 tuuman 4K-television hinnan 275 dollariin | Digitaalitrendit (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kareem Mueller DO

Last Updated:

Views: 6276

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kareem Mueller DO

Birthday: 1997-01-04

Address: Apt. 156 12935 Runolfsdottir Mission, Greenfort, MN 74384-6749

Phone: +16704982844747

Job: Corporate Administration Planner

Hobby: Mountain biking, Jewelry making, Stone skipping, Lacemaking, Knife making, Scrapbooking, Letterboxing

Introduction: My name is Kareem Mueller DO, I am a vivacious, super, thoughtful, excited, handsome, beautiful, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.